Announcement Image upload problem 08/03/2020 NOT FIXED

GazHyde

Administrator
Staff member
Administrator
Global Moderator
British Zeds
Joined
Dec 2, 2011
Messages
15,630
Location
Newbury, Berkshire
Model of Z
BMW Z4 3.0Si Sport
There is an issue uploading images at the moment, I'm looking at it but don't think I can fix it.

Will update you all as and when, but it may well have to wait till tomorrow.
 

Stevo7682

Zorg Guru (V)
Supporter
British Zeds
Scottish Zeds
Joined
Apr 1, 2016
Messages
6,635
Location
maybole
Model of Z
Z3 Individual dakar
I had that problem yesterday couldn't get any pictures to load no matter how small I made it .
But seemed to be ok later on yesterday.
Stephen.
 

Silver Baz

Dedicated Member
Joined
Dec 30, 2019
Messages
119
Location
Wirral
Model of Z
Z3 2.0L Roadster
Can't blame Brexit so it must be the Coronavirus .
 

GazHyde

Administrator
Staff member
Administrator
Global Moderator
British Zeds
Joined
Dec 2, 2011
Messages
15,630
Location
Newbury, Berkshire
Model of Z
BMW Z4 3.0Si Sport
OK, images are broken and not displaying correctly... Looking in to it... Again.... :(
 

Antm72

Zorg Expert (II)
Supporter
British Zeds
Joined
May 4, 2015
Messages
6,793
Location
South Yorkshire
Model of Z
2.8
I can see them but not upload again It just says unsuccessful this time not a size issue.
Thanks
 

GazHyde

Administrator
Staff member
Administrator
Global Moderator
British Zeds
Joined
Dec 2, 2011
Messages
15,630
Location
Newbury, Berkshire
Model of Z
BMW Z4 3.0Si Sport
Should be ok again now, can see the images on the two threads I was looking at last night around 9pm.

Image uploads was fixed previously.
 

Trident49

Newbie
Joined
Nov 12, 2019
Messages
7
There is an issue uploading images at the moment, I'm looking at it but don't think I can fix it.

Will update you all as and when, but it may well have to wait till tomorrow.
Hi
Was this fixed? When I tried to post a pic as my avatar it keeps turning it sideways? Am I doing something wrong?
 

t-tony

Zorg Expert (II)
Supporter
British Zeds
#ZedShed
Joined
Dec 31, 2013
Messages
39,360
Location
Torksey Lock,Lincoln, England
Model of Z
Z4 3.0 Auto
Check the image in your file, it could be that is where the problem is. Try rotating the image in your file.

Tony.
 
Top